Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Outputs
Moderator: slychiu

All Topics Selected Popular Recent Mark Forum Read
 New Topic 
Topic Rating Replies Views Started by Last Post Sorted by descending order
Important (No New Posts) Output Current Limitation 300 mA
  4 2,376 ident Sunday Mar 18th, 2012 10:01 pm
by ident Go to last Post
No New Posts LED Strips
Powering RGBW strips directly from and output
  2 216 lwillerton Tuesday May 2nd, 2017 10:37 am
by Swiss-Toni Go to last Post
Popular (No New Posts) Using a Fibaro Binary Relay to act as gateway from Comfort to Smartthings
  3 792 DavidJ Monday May 23rd, 2016 03:19 pm
by Vangelis Go to last Post
Popular (No New Posts) Output goes briefly on when alarm is deactivated
  1 911 agenor Tuesday Sep 1st, 2015 07:05 am
by slychiu Go to last Post
Popular (No New Posts) Output Actions
  0 847 slychiu Thursday Jul 30th, 2015 12:37 pm
by slychiu Go to last Post
Popular (No New Posts) Output 1 not working
Bug from Comfigurator 3.9.5 to 3.10.1
  0 908 slychiu Monday Apr 20th, 2015 12:51 pm
by slychiu Go to last Post
Closed (No New Posts) Outputs not working Page: 1 2
  23 4,458 ruirego Thursday Mar 26th, 2015 02:17 pm
by Swiss-Toni Go to last Post
Popular (No New Posts) How to connect GJD opal XL external PIR
 Rating 4 1,842 ComfortGeek Sunday Jan 11th, 2015 02:51 pm
by ComfortGeek Go to last Post
Popular (No New Posts) Two Way Switch Flashing / Turning Self Off Page: 1 2
  22 6,899 ComfortGeek Friday Mar 14th, 2014 12:43 pm
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) RIO IR output + IRM01 low power?
Only works about 1 meter from the appliance IR receiver
  13 4,382 cab123 Friday Jan 25th, 2013 06:09 pm
by cab123 Go to last Post
Popular (No New Posts) How to detect o/p status on event log?
  9 3,115 m.khairy Wednesday Jan 9th, 2013 01:00 am
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) Two Way Switch TWS02
  3 4,911 ComfortGeek Friday Sep 21st, 2012 08:02 am
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) LEM01
Outputs not working
  1 1,490 brianza Sunday Apr 15th, 2012 09:05 pm
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) Outputs strange behaviour
  8 4,168 marciopereira6 Monday Mar 26th, 2012 09:19 am
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) SRN- is at 10V instead of 0V
  1 1,480 TheMax74 Friday Dec 9th, 2011 04:02 am
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) LEM Outputs Problem
  3 2,387 m.khairy Monday Sep 5th, 2011 08:18 am
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) failed to allocate response slot
  1 1,900 m.khairy Wednesday May 25th, 2011 08:52 pm
by slychiu Go to last Post
Popular (No New Posts) bellboxes
Connecting to Bellboxes
  1 2,105 mreneuk Tuesday Oct 5th, 2010 09:05 pm
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) siren output
  3 2,523 engmoabel Friday Jul 23rd, 2010 04:50 am
by slychiu Go to last Post
Popular (No New Posts) Siren Output
  1 2,188 ggiannopoulos Thursday Oct 8th, 2009 09:08 pm
by slychiu Go to last Post
Popular (No New Posts) System Output Down
  5 3,560 engmoabel Thursday Jun 25th, 2009 03:56 am
by ident Go to last Post
Popular (No New Posts) RLY01 and Door Strike
Can not open gate strike
  6 3,755 brianza Tuesday Jun 9th, 2009 01:58 am
by brianza Go to last Post
Popular (No New Posts) No Siren/Strobe Output
  1 2,327 tunkselectrical_ryan Sunday Jan 18th, 2009 08:47 pm
by slychiu Go to last Post
Popular (No New Posts) No Siren or Strobe?
  1 2,248 tunkselectrical_ryan Monday Dec 22nd, 2008 08:18 pm
by admin Go to last Post
Popular (No New Posts) Issue on O/Ps On LEM Board Connected to CPU
  6 4,131 EOTB Thursday Oct 30th, 2008 10:57 pm
by slychiu Go to last Post
Popular (No New Posts) Delay using pulse output
  5 2,420 technik23 Thursday Oct 9th, 2008 08:09 pm
by leonchue Go to last Post
Popular (No New Posts) Output On Comfort reset once trigger
  2 2,600 shah Thursday Aug 21st, 2008 11:58 pm
by shah Go to last Post
Popular (No New Posts) Outputs Switching Off
Other Outputs Switch Off When One Output Is Switched Off
  3 4,014 cgiltrow Wednesday May 7th, 2008 08:34 am
by admin Go to last Post
Popular (No New Posts) Output Problem
Output on LEM not working
  4 2,888 cgiltrow Friday Feb 29th, 2008 04:04 am
by admin Go to last Post

 Current time is 11:14 am  
rss feed  

Top


UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems