Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

problems with 7.029
 Moderated by: slychiu
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Sunday Oct 20th, 2013 01:53 pm
   PM  Quote  Reply 
1st Post
srooks
UCM Pi Users
 

Joined: Tuesday Feb 26th, 2008
Location:  
Posts: 39
Status: 
Offline

  back to top

Updated to 7.029 on Friday .. since then each morning I've found the screen inverted and non-responsive. Pulling the cover off and resetting gets it going again .. but will drop back to previous version.

S



 Posted: Monday Oct 21st, 2013 03:15 am
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
hendy
Cytech


Joined: Wednesday Sep 19th, 2007
Location: Singapore
Posts: 221
Status: 
Offline

  back to top

Each morning since Friday... if my calculation is correct that makes 2 consecutive mornings with non-responsive and inverted screen ?

What was the previous KT03 firmware version before upgrading to 7.029?
Can you send your cclx file to support@cytech.biz so that we can look into it.



 Posted: Wednesday Nov 13th, 2013 06:49 am
   PM  Quote  Reply 
3rd Post
hendy
Cytech


Joined: Wednesday Sep 19th, 2007
Location: Singapore
Posts: 221
Status: 
Offline

  back to top

Sorry for late update.
I have tried upgrading / downgrading the KT03 firmware from 7.016 to 7.029 and vice versa on my test bench but did not manage to get the screen inverted so far.

Can you try upgrading to the new firmware release version 7.032 and see if the problem still resurfaces in this newer version?



 Current time is 08:02 pm
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems