Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
Comfort Home Automation/ Security System Forums > Third Party (interfacing to Comfort) > X10 > Bug in X10 Received Response for All Lights On and All Units Off

Bug in X10 Received Response for All Lights On and All Units Off
 Moderated by: adlim
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rating:  Rating
AuthorPost
 Posted: Wednesday Apr 29th, 2015 05:15 am
   PM  Quote  Reply 
1st Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4059
Status: 
Offline

  back to top

We confirm there is a bug in the X10 Received Responses for All Lights On and All Units off for all addresses from A to P

The responses for all on and all off are actually reversed. All on will trigger Response for All off and vice versa

This bug was actually in the firmware since the beginning of the implementation of X10 received responses

Thanks to Mikeinnc for finding this

It should be fixed in the next version of Comfort firmware



Last edited on Thursday Apr 30th, 2015 01:46 pm by slychiu



 Posted: Thursday Apr 30th, 2015 01:44 pm
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4059
Status: 
Offline

  back to top

ULT 7.074 Beta  should fix the bug for X10 received codes described above

Please download from
http://www.cytech.biz/product_details.php?item_id=210

Note that there is a slight anomaly which exists in even the older firmware

X10 Received Responses does not start to work after a reset or power on until an X10 command has first been sent from Comfort. Sending the 1st X10 command enables the X10 interface to avoid any spurious noise from being received


Note The above statement is untrue - please disregard it. X10 Received Response will work even without first sending an X10 command

Last edited on Wednesday May 13th, 2015 06:19 am by slychiu



 Current time is 09:00 pm
Comfort Home Automation/ Security System Forums > Third Party (interfacing to Comfort) > X10 > Bug in X10 Received Response for All Lights On and All Units Off
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems