Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Sunset response doesn't run since power cut
 Moderated by: slychiu
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Saturday Aug 1st, 2020 08:16 pm
   PM  Quote  Reply 
1st Post
shandy135i
Member
 

Joined: Monday Jun 20th, 2016
Location:  
Posts: 3
Status: 
Offline

  back to top

Hello
My comfort system was working fine until we had a power cut which lasted so long that the battery backup ran out. ever since the power came back on the sunset response doesn't run, even though when i check the night time status flag enables at the sunset time.
i have re uploaded the file several times, and i have powered down the system and pressed the panel reset button but it still doesn't run. I'm having to manually execute the response every night from the software.
any ideas?
thanks

Attachment: Randys 01.05.20 Announce enable disable on RTI.cclx (Downloaded 0 times)



 Posted: Sunday Aug 2nd, 2020 02:37 am
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4920
Status: 
Offline

  back to top

Have you upgraded to Comfigurator 3.13.4? This fixes a bug in Sunrise abd sunset responsessee http://www.comfortforums.com/forum20/5155.html



 Posted: Sunday Aug 2nd, 2020 08:35 am
   PM  Quote  Reply 
3rd Post
shandy135i
Member
 

Joined: Monday Jun 20th, 2016
Location:  
Posts: 3
Status: 
Offline

  back to top

Hello
No i was on 3.13.3, i updated to 3.13 which i upgraded to on tuesday evening, and this is when the issues started as well.
i will upgrade and see how it is tonight
thanks



 Current time is 08:04 pm
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems